Sök

Köpvillkor

Kidsnord.se säljer barn och baby-produkter till privatpersoner inom Sverige. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år samt ha en giltig ID-handling för paketförsändelser. Alla priser på www.kidsnord.se är angivna i Sek och är inklusive moms.

Om det är något som du tvekar över efter att ha läst våra köpvillkor så är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@kidsnord.se

Beställning :

Beställning av produkter görs på vår hemsida www.kidsnord.se

Om du har frågor kring din order är du välkommen att kontakta oss på order@kidsnord.se.

Eller du når oss via kundtjänst telefon 010-168 97 99. Telefonsvar tider mellan 09 – 12 på arbetsdagar.

Rabattkoder kan endast användas per köp, de går ej att kombinera med varandra eller med andra kompensations eller ersättningskoder. 

Betalningslösningar : 

Du kan betala ditt köp på Kids Nord enligt angivna betalsätt.

– Swish : Vi erbjuder Swish-betalningar. Är du ansluten till Swish så har du möjlighet att genomföra betalningar som dras direkt från ditt bankkonto. Öppna Swish-appen på din mobila enhet och godkänn betalningen via ditt mobila Bank-ID för att slutföra köpet.

– Kortbetalning : Vi erbjuder kortbetalning med VISA och MasterCard. Vid kortbetalning dras pengarna på ditt kort direkt när du genomför ditt köp. Om du inväntar en återbetalning kan det dröja upp till fem bankdagar innan återbetalning sker till ditt betalkort efter att ärendet är färdigbehandlat hos oss. Enligt lag måste du vara över 18 år för att få göra en kortbetalning.

– Klarna Direkt : Med Klarna Direkt betalar du enkelt direkt i kassan med mobilt bank-ID. Pengarna dras 1-2 dagar efter att vi skickat dina varor. Aktivera tjänsten genom att logga in hos Klarna och registrera ditt konto.

– Fakturabetalning : Betalning mot Klarna faktura med 30 dagars betaltid, ingen fakturaavgift tillkommer. För att kunna betala mot faktura behöver beställningen uppge korrekta och fullständiga personuppgifter. Fullständiga villkor hittar du hos Klarna.

– Delbetalning : Du kan delbetala din faktura via Klarna konto. Du kan när som helst betala av hela den kvarvarande skulden. Då avslutas automatisk ditt konto hos Klarna. Fullständiga villkor hittar du hos Klarna.  

Frakt och leverans :

Hos Kids Nord får du fri frakt när du beställer varor för 999 kr eller mer. För beställer varor under 999 kr tillkommer en fraktavgift 59 kr. Normal leveranstid är inom 1- 3 arbetsdagar. När vi har skickat din order får du en leveransbekräftelse med ett kollinummer eller en spårningslänk till din e-postadress. När varan har lämnat vårt lager övergår leveransansvaret till fraktbolaget som ska leverera din order inom utsatt tid. Det betyder att den totala leveranstiden innan varan når dig kan bli längre än vad som anges som normalt för valt fraktsätt om transportören själv orsakar en försening. Risken för varan går över på dig som kund när du hämtar varan hos postombud. 

Försändelsen ska hämtas ut inom sju (7) dagar för att förhindra att den går i retur till oss. För att hämta ut försändelsen krävs det att du kan visa upp giltig legitimation. Om paketet inte hämtas ut inom 7 dagar returneras det automatiskt till oss, och vid dessa tillfällen debiteras kunden en avgift på 299 kr för ej hämtat paket. 

För att kunna hålla våra snabba leveranstider behandlas din beställning så snart den har kommit in i vårt system. Kontakta därför vår kundservice omgående efter att du gjort en beställning om du vill ändra leveransuppgifter. Vi kan inte garantera en adressändring då det måste ske innan din beställning har behandlats.

Om varan skadas eller kommer bort under transporten från oss till dig är det vi som är ansvariga. Kids Nord ansvarar dock inte för varor som lämnats ut med Postnords tjänst Hemleverans eller paket som lämnats ut utan kvittens där du som kund valt detta som leveranssätt.

Om produkten är skadad när du tar emot produkten bör detta anmälas omgående till kundservice. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör behöver vi anmäla transportskadan till denne inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om du anmäler skadan inom denna tid. Detta gäller såväl synliga som dolda transportskador och det är därför viktigt att du packar upp och kontrollerar att produkten är felfri så snart som möjligt efter mottagandet. 

Om skadan är synlig är det enklast om du anmäler detta direkt till chauffören vid mottagandet av försändelsen. Tänk på att alltid spara emballaget för att reklamationen ska kunna hanteras korrekt.

Öppet köp :

När du handlar hos Kids Nord har du rätt att returnera en oöppnad produkt inom 365 dagar och få produktkostnaden återbetald. Öppet köp gäller och ger dig alltså rätt att skicka tillbaka en vara upp till 365 dagar efter ditt köp, så länge produkten inte är skadad, ligger i oöppnad originalförpackning och produkten finns kvar i vårt sortiment i samma årsmodell och färg. Produkter utan förpackning kan också returneras inom 365 dagar så länge alla etiketter, klistermärken, o.s.v är intakta och fortfarande sitter fast på produkten. Varan måste returneras i samma skick som du fått den och får inte ha använts. Du är själv skyldig att betala kostnaden för returfrakten om du vill utnyttja din rätt till öppet köp.

Ångerätt : 

Vår målsättning är att du ska bli nöjd med den vara eller de varor du köper hos oss.

När du handlar hos Kids Nord har du rätt att ångra och returnera korrekta leveranser inom 14 dagar från det att du eller dit bud tagit emot varan enligt lagen om distansavtal. Du måste dock meddela vår kundtjänst order@kidsnord.se detta. 

För snabbare kunna hantera ditt ärende ber vi dig uppge följande information:

. Ordernummer

. Titel på de artiklar som du önskar returneras

OBS! För att ångerrätten ska gällas skall varan återställas i samma skick som när du mottog produkten.

Retur : 

– Så returnerar du en vara : Då behöver du först registrera din retur digitalt via retur digitalt-formuläret på vår hemsida www.kidsnord.se. Vi kommer att skicka ut en retursedel till dig via mejladress som användes när köpet genomfördes. Lägg tillbaka varan du vill returnera i dess originalförpackning och försegla paketet noggrant. Fäst den returfraktsedeln ovanpå den gamla fraktsedeln. Lämna in paketet på ett PostNord-ombud. Spara kvittot som returbevis. Du får pengarna tillbaka senast 14 dagar efter att vi har mottagit paketet. Ev fraktkostnad återbetalas inte vid en retur.

– Returavgift : 

. Paket med vikt under 3 kg : 69 kr

. Paket med vikt mellan 3 kg till 5 kg : 99 kr

. Paket med vikt mellan 5 kg till 10 kg : 199 kr

. Paket med vikt över 10 kg : 299 kr

. Paket med vikt över 20 kg : 499 kr

Reklamation och garanti : Alla varor besiktigas innan de levereras. Om du tar emot en vara som det är något fel på vill vi att du så snart som möjligt kontakta oss på order@kidsnord.se så hjälper vi dig. Glöm inte att ange vad som blivit fel och skicka gärna med en bild på varan för snabbare hjälp. 

Självklart följer vi konsumentköplagen, reklamationsrätten är tre år enligt KKL. 

Förlossningsgaranti : garantin gäller upp till 4 veckor efter förlossningsdatum. Garantin innebär att du har rätt att returnera produkterna om graviditeten eller förlossningen inte skulle gå bra. Vid tillämpande av förlossningsgarantin skall produkterna vara oanvända  och du skall kunna visa ett läkarintyg.

Kundtjänst : Telefon 010-168 97 99. Öppen 09 – 12 på arbetsdagar.

Vi svarar på frågor som rör köp/beställning  order@kidsnord.se

Är det något du undrar över eller saknar i vårt utbud så är du mer än välkommen att höra av dig till oss info@kidsnord.se

Varukorg

Färg

0